Sista dagen

Nu är det sista dagen med ledighet. Imorgon börjar jag äntligen och jobba, eller jag ska dit och lära mig allt imorgon iaf. Nu är det ÄNTLIGEN bara 2 dagar tills Cassie flyttar upp hit. Och bara en vecka tills jag får träffa min underbara familj igen. Min lillebror ska vara kvar här på nyår också, så han kommer stanna hos mig när mamma och pappa åker hem. Ingen är gladare än jag och får lite sällskap.
Idag har jag roat mig med att städa köket och vardagsrummet. Detta hus är så stort så det går åt tre dagar för att städa det.
Nu ska jag ta någonting att äta sen blir det dusch och en myskväll i soffan.
Lovade mina vänner där hemma att ta lite bilder på min stuga, kommer några nu och andra senare.

/ Linda


Snööö


Snööö


Sälen

Har fått order om att jag ska börja blogga om mitt liv här i Dalarna.
Åkte hemifrån igår efter mycket tårar och jobbiga hejdå fraser. Värsta ord som finns kan nog vara hejdå, när man vet om att man ska vara borta ett tag. Men men, familjen kommer hit snart som tur är:)

Kom fram igår eftermiddag efter några jobbiga timmar på vägen. Bara is på vissa ställe , väldigt otäckt att köra då. När jag kom fram var det bara att bära in allllllla väskor som jag har med. Sen blev det en myskväll framför tvn.

Nu har jag precis ätit frukost, väntar nu på att Leif ska komma så vi kan börja planera lite. Tänkte även ta en härlig promenad, men eftersom det är snöstorm ute så blir jag nog kvar inne:)

Ska försöka uppdatera här så mycket jag kan.

/ Linda

Måste visa vilket underbart väder jag fick åka upp i igår!


RSS 2.0