Whiplash!

Nu börjar jag bli väldigt trött på att inte få spela fotboll som jag tycker så himla mycket om. När äntligen min hälsena var villig och tillät mig spela en hel cup så var det andra som inte tyckte det. Hela cupen gick bra för min del, kände av en anning i hälsenan men inte den smärtan som jag brukar få. När allt gick som bäst och vi spelade om en plats i finalen så slutade min semifinal på sämsta sätt. En smäll mot mitt huvud, sen är mitt minne borta. Vaknade sedan upp i ambulansen och fick tillbringa flera flera timmar på akuten. Trodde personligen att det skulle gå fortare när man kom med ambulans men jag hade väldigt fel.

Väl där när jag pratat med läkare och allt så konstaterade han att jag hade fått en släng av whiplash skada. Han ville även ha kvar mig över natten men jag vägrade. Så vi gjorde upp en deal om jag mådde dåligt dagen efter så var jag tvungen att komma tillbaka på en gång. Men det gjorde jag inte som tur är!

Så nu förtiden så har jag gått och skaffat mig en ny vän, Kragen heter han. Väldigt trevlig typ som hjälper mig genom vardagen nu.

Men nu ska jag vila mitt huvud innan det går i flera bitar!

Pusss

Magsjuka & strömavbrott

Idag har varit en dag som verkligen inte har varit min dag. Började med inatt att jag vaknade och mådde illa, gick upp och tog ett glas vatten och tänkte inte så mycket mer på det. På morgonen ringde klockan som vanligt, gick upp klädde på mig och skulle ta fram lite frukost till mig och Jesper. Då började det bubbla i min magen så då fick jag springa till toan och spydde upp en hel del. Var väl medveten om att magsjukan finns runt om mig, då den sjukan går på jobbet. Men trodde att jag skulle slippa det men icke. Så dagen började inte bra. En stund senare blev det även svart i hela huset, då försvann strömmen och var sedan borta i ca. 8 timmar. Så min dag har varit väldigt lång och en rastlös Linda har inte gjort så värst mycket. Men som tur var så fick jag nog en ganska lindrig magsjuka för har inte spytt nått mer sen 11 imorse, så det är förhoppningsvis ett gott tecken.

Snart är det jul och jag är klar med alla julklappar. Känns hur skönt som helst att slippa vara ute i sista sekund och ha panik för att man inte hittar det man ska.

Blev även en resa till Leksand i måndags-tisdags. Leksand förlorade dock på straffar. Personligen tycker jag faktiskt att det är fel att det ska avgöras på straffar, det känns inte helt okej. Kvällen avslutas uppe i Leksand med lite filmmys och prat. Leksand är förövrigt en "by" jag ska flytta till, förhoppningsvis redan till våren.

Nu ska jag försöka få lite sömn.
Puss


Det går bra nu!

Sitter och funderar på att ta en härlig promenad i det härliga solljuset, men när jag sedan går och tittar på termometern över hur mycket kläder man behöver ha på sig så står det på 14,5 grader. Såå jag blir nog kvar inne. Ska istället fixa lite mat till mig och mams. I eftermiddag/kväll ska jag jobba, vilket borde vara förbjudet på fredagar. Det är ingen som vill prata med oss för alla har fredagsmys och tittar på IDOL-finalen. Får se hur det går idag. Seen är det helg vilket jag har sett fram emot länge. Helgen kommer bestå av jobbfest, fotboll och fotboll. Tyvärr kommer jag inte spela själv eftersom min hälsena vägrar sammarbeta med mig. Känns sorgligt nog men sant som min fotbollskarriär är över om de inte hittar något på magnetröntgen som jag var på i onsdags. Hoppas! På måndag tar Emelie och jag vårat pick o pack och sticker till Leksand, stannar där tills på tisdag. Hon kom med det erbjudandet igår och det kom så lägligt, hon vet när man behöver sånna resor den damen!

Har inte hört ett enda litet ord från min lillebror. Det känns lite sådär måste jag säga, men han brukar sköta sig och göra det som han ska. Ska våga mig på ett samtal till honom sen så får vi se!

Pusss


Sanna vänner är det bästa jag har !

Just nu så går Carolas låt- sanna vänner varm på min spotify. Det är inte så vidare bra, men det känns som den speglar sig väldigt likt min verklighet just nu. "Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått, sanna vänner kan man alltid lite på".

Jag känner mig så lyckligt lottad att jag får ha så himla fina vänner runt omkring mig som alltid ställer upp, lyssnar på mig när man behöver prata av mig och bara älskar mig för den jag är. Det betyder så himla mycket! Ni vet vilka ni alla är så tycker verkligen ni ska ta åt er av mina få rader här. jag älskar er !

Nu till min vanliga vardag. Jag jobbar kväll denna vecka vilket innebär, 16-21. Tycker mer om att jobba kväll så man kan få ta del av dom där härliga sovmornarna och behöver inte få panik på kvällen för att man måste lägga sig i tid för att orka med morgondagen. Lillebror har även stuckit på landslagsläger idag. Jag saknar honom redan! Tycker inte om när han far bort och är borta så länge.. Men är glad för hans skulle att han har kommit så långt inom det som han älskar!

Nu ska jag krypa ner och sova!
Puss



RSS 2.0