Saknade lillebror!

Sitter och väntar på att paps ska komma hem så vi kan göra lite kvällsmat. Kvällen kommer bli en dotter och pappa kväll med fotboll och Big Brother. Mamma jobbar och Jesper befinner sig i England. Som jag saknar den pojken, lika hemskt varje gång han åker. Fick en samtal igår från honom, då hade de gjort första träningen tillsammans med laget. Laget som de ska träna och tillbringa två veckor med gick inte riktigt upp emot de förväntningar som Jesper hade. Men de hade tydligen redan vunnit serien så de har väl antagligen inte så mycket att träna för. Familjen de bor hos är helt underbara och Jesper trivs som fisken i vattnet!

Inne på min andra vecka på mitt nya work. Jag tycker det är super roligt. Slippa sitta still hela dagarna, utan nu är det stress och fart som gäller. Lokalerna är ljusa, fräscha och framför allt MASSAGEN. Den är guldvärd!





Nu kom Pappa, nu blir det mat!

Hoff!

Sitter nu med ett stort leende på läpparna. Nu har vi äntligen fått tummen ur och bokat biljetter till Hoffmaestro! Så det 30 april i Örebro kommer jag stå/hoppa och va den lyckligaste tjejen framför mina älsklingar. Man kan inte bli nått annat än glad när man hör dom pojkarna.

Förövrigt går det väldigt bra. Är inne på mina sista dagar på mitt jobb. På måndag börjar jag nytt som jag längtar så otroligt mycket efter! Så nu ska jag ställa mig och baka en super god kaka för alla mina underbara arbetskamrater som jag måste lämna!                                                                                                                        


Kärlek på dessa pojkar!


Sjuker

Ligger just nu i min säng med en rinnande näsa och kallsvettas konstant. Så idag kommer jag ligga här hela dagen och bara nöta igenom hela tre kronor serien. Men jag klagar inte. Då går dagarna fortare tills jag får börja på mitt NYA jobb! Jag är så glad för det!

Helgen kommer betså av mys, dock måste jag tidigt i säng på fredag eftersom hela lördagen kommer bestå av fotboll. Ska bli skoj att få spela lite boll igen. Får även se hur mycket min hälsena klarar av att spela. Börjar bli riktigt riktigt trött på den. 
Nu ska jag hämta en kopp te och ipren så ska jag bli frisk till helgen! 

Måste även visa "min" låt som mamma säger. Jag bara älskar den här mannen!


Ännu mer lycka!

Idag kom beskedet, jag har fått nytt jobb! Jag är så otroligt glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen :D Så i slutet av mars kommer inte jag sitta vid någon telefon mer. Utan då kommer jag stå vid en symaskin och sy upp riktigt snygga markiser. Äntligen!

Sitter just nu och planerar mat, lekar osv till min 20 års fest som kommer gå av stapeln om några helger. Kommer bli super bra!

Nu är det heller inte länge kvar till jag får se mitt älskade Hoffmaestro live. Som jag längtar!
Men nu ska jag ta tag i städningen!


Bjuder på en gammal bild på mig och några killar i Hoff. Pip 09

Stor Lycka!

Detta inlägg kommer vara ett väldigt glatt inlägg. Har hänt så mycket i våra liv nu i familjen, tyvärr får vi inte gå ut med det riktigt än. Men snart kommer det ut!

Förövrigt är mitt liv en dans på rosor nu, allting går bra. Har varit på kryssning med Cassie som blev riktigt lyckat. Trots vårat misstag. Fyllt 20 ÅR, haft kalas för släkt och en del vänner. Smycken heminrednings prylar, blommor och en mega stor tv. Haft lyckats nu i x antal år tittat på film på en 15 tums tv. Kan ju tro att det var nära att jag fick ta fram förstoringsglaset och titta på. Så nu står det en fin platt tv 42 tum och pryder mitt rum så fint. Tack världens bästa mam och pap! <3
 
Nu ska jag ta fram ett gäng tränings tröjor. Vi har tema sport på jobbet idag. Alla ska klä ut sig!

Måste ju även visa den underbara tavla som Fabian fick av mig tant Linda och tant Emily.


Världens bästa Josefine var här och knäppte några kort på Zeb och Trulte. Jätte fina bilder!




RSS 2.0